Friluftsgleder.no – Gleden av naturen

Friluftsmagasinet Friluftsgleder

15 september lanserte vi vårt tilskudd til et sunnere og mer aktivt liv. Friluftsgleder.no passer best for deg som ønsker å trives i naturen. Les om snarveiene til komfort, finn ut hvor det er best å fiske og få tips om hvordan du kan bli bedre i naturen.

På Friluftsgleder vil du finne de konkrete rådene, de anbefalte produktene samt skildringer fra den norske naturen. Vår redaktør er stort sett på tur og passer på å dele både bilder, råd og opplevelser slik at din vei til en fantastisk tur kan bli litt lettere.

Annonser

På Friluftsgleder tilbyr vi våre annonsører content marketing-artikler der vi kan skrive om ditt produkt på en naturlig og salgsfremmende måte. Ta kontakt så finner vi ut hvordan vi best mulig kan skrive om din virksomhet på Friluftsgleder. Alle artikler deles i store grupper i sosiale medier.

Hva koster det?

Innholdsmarkedsførings artikkel på friluftgleder.no koster – 12 500,- eks mva
Denne skrives av våre dyktige skribenter og vil være tilgjengelig på siden i minimum 2 år. I tillegg distribueres artikkelen i våre sosiale medier kanaler flere ganger i løpet av det først året for maksimal effekt. Artikkelen inneholder selvsagt link til din virksomhet

For en prat om annonsering på denne siden ta kontakt på mail: thomas@happymedia.no